Betalen bij afhalen
U betaalt wanneer u de artikelen komt afhalen.

Vooraf overmaken
Vooraf overmaken betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van VDH Markant. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren van uw bank. Na uw bestelling krijgt u een e-mail van ons met de nodige gegevens om uw bestelling af te ronden. Vooruitbetalen is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee. Houd rekening met één tot drie werkdagen overboektijd.

IDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Op rekening
Met de levering van uw producten sturen wij ingesloten een factuur per post. Wij hanteren een betalingstermijn van 14 dagen.

Voorwaarden

  • Voor orders met een netto goederenwaarde beneden € 100,00 wordt een bijdrage in de verzendkosten doorberekend.
  • Ondanks de grote zorgvuldigheid waarmede catalogi en andere mailuitingen zijn samengesteld kan VDH Markant voor abusievelijk onjuiste gegevens of prijzen geen aansprakelijkheid aanvaarden. De koper kan hieraan geen verplichtingen van verkoper ontlenen.

 

 

 

© 2010 - 2022 VDH Markant | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel